امیر جلیلوند یکی از هنرمندان جوانی است که در کارنامه کاری و هنری خود چهار تک آهنگ، سه آهنگسازی و چهار تنظیم ثبت کرده است. تک آهنگ های امیر جلیلوند در سبک غمگین، عاشقانه و احساسی بوده و سبک انتخابی او نیز سبک پاپ است. امیر جلیلوند را با آیدی amirjalilvand_music در اینستاگرام جست و […]
امیر جلیلوند یکی از هنرمندان جوانی است که در کارنامه کاری و هنری خود چهار تک آهنگ، سه آهنگسازی و چهار تنظیم ثبت کرده است. تک آهنگ های امیر جلیلوند در سبک غمگین، عاشقانه و احساسی بوده و سبک انتخابی او نیز سبک پاپ است. امیر جلیلوند را با آیدی amirjalilvand_music در اینستاگرام جست و جو دنبال کنید.
معرفی تک آهنگ های امیر جلیلوند
تک آهنگ “خاکستری” یکی از تک آهنگ های امیر جلیلوند است که کار تنظیم و آهنگسازی آن نیز با خود او بوده است. این آهنگ در 20 آبان 1398 منتشر شده است.
تک آهنگ “دنیای وارونه” آهنگ دیگری از امیر جلیلوند است که مجددا کار تنظیم و آهنگسازی آن با خود امیر جلیلوند بوده است. احمد غفاری ترانه سرا و امیر دانشور نوازنده این آهنگ بوده اند و این آهنگ در 26 اردیبهشت 1398 منتشر شده است.
“بانوی رویایی” یکی دیگر از تک آهنگ های امیر جلیلوند به شمار می رود که در 17 فروردین 1398 منتشر شده است.
آهنگ ” پاییز و بارون” آهنگ دیگری از امیر جلیلوند است. این تک آهنگ اولین تک آهنگ منتشر شده از امیر جلیلوند است که در تاریخ 30 آذر 1396 منتشر شده است. کار آهنگسازی و تنظیم این آهنگ نیز با امیر جلیلوند بوده است. احمد غفاری ترانه سرای آهنگ پاییز و بارون امیر جلیلوند بوده است.
همان طور که در بخش قبلی نیز اشاره کردیم، امیر جلیلوند کار آهنگسازی سه تک آهنگ خاکستری، دنیای وارونه و پاییز و بارون را خودش انجام داده است.
از جمله تنظیم هایی که امیر جلیلوند به جز تنظیم آهنگ خاکستری و دنیای وارونه انجام داده است، تک آهنگ خرابش کرد از مجتبی رنجبر است.
همکاران امیر جلیلوند
امیر دانشور و احمد غفاری تنها همکاران امیر جلیلوند در تهیه آثارش هستند. احمد غفاری به عنوان ترانه سرای دو تک آهنگ دنیای وارونه و پاییز و بارون امیر جلیلوند، در تک آهنگ شهرِ یاکریم افشین امینی نیز کار ترانه سرایی را انجام داده است.
امیر دانشور نیز سابقه دو نوازندگی در کارنامه هنری خود دارد که یکی برای تک آهنگ دیوونگی کامران عطا و دیگری برای آهنگ دنیای وارونه امیر جلیلوند است.
نت های موسیقی را بشناسید
نت موسیقی همان الفبای موسیقی است. نت یا نوت در دو مفهوم در موسیقی استفاده می شود؛ یکی به معنی واحد صدایی با فرکانس ثابت که نامی بر آن گذاشته شده و در متون کهن فارسی به آن نغمه گفته می شود و دیگری به معنی نمایش یا نشانه نوشتاری هر یک از این صداها.
اگر منظور از نت واحد صدایی یا فرکانس ثابت باشد، هفت نام برای نوشتن اصوات موسیقی در اختیار دارد. به عبارت تخصصی تر برای همه صداهای موسیقایی، از بمترین تا زیرترین آنها، فقط هفت نام وجود دارد. این نامهای هفتگانه در برخی کشورهای غربی با کلمات تک هجایی و در برخی به صورت الفبایی تلفظ می شوند.
این هفت نت عبارتند از: دو – ر – می – فا – سل – لا – سی (do, re, mi, fa, sol, la, si). در یک روش نامگذاری دیگر نت ها را با اصطلاحات «A, B, C, D, E, F, G» نیز نامگذاری می کنند.
نت ها بین یا روی پنج خط افقی نوشته می شوند که به آنها خطوط حامل گفته می شود. خطوط حامل از پایین به بالا شمرده می شوند. یعنی نتی که روی خط پایین تر نوشته می شود از نتی که بر روی خط بالاتر نوشته می شود، صدایی بم تر دارد. به این ترتیب نام نت از روی قسمتی که روی خط های حامل قرار دارد، مشخص می شود. برای نوشتن یک نت موسیقی و مقولات مرتبط به آن باید تئوری موسیقی کاملا برای فرد تفهیم شده باشد.