از رامک صرافان تاکنون فقط تک آهنگ به نام “دیدار” منتشر شده است که کار آهنگسازی و ترانه سرایی آن هم با خود او بوده است. این تک آهنگ موضوعی شاد دارد و در سبک پاپ در پاییز 98 منتشر شده است. تنها همکار رامک صرافان در این آهنگ، محمود ضیایی بوده است. محمود ضیایی […]
از رامک صرافان تاکنون فقط تک آهنگ به نام “دیدار” منتشر شده است که کار آهنگسازی و ترانه سرایی آن هم با خود او بوده است. این تک آهنگ موضوعی شاد دارد و در سبک پاپ در پاییز 98 منتشر شده است. تنها همکار رامک صرافان در این آهنگ، محمود ضیایی بوده است. محمود ضیایی فقط دو تنظیم در کارنامه هنری خود دارد که یکی مربوط به همین آهنگ دیدار رامک صرافان است و دیگری برای آهنگ مدال افتخار محمد اخوان است.
چگونه بفهمیم که صدای خوبی داریم؟
داشتن صدای خوب برای خوانندگی یکی از احتیاجات لازم است. اما اینکه آیا تمام خوانندگان حاضر از همان ابتدا صدای خوب و خوش آهنگی داشته اند یا اینکه به مرور زمان آن را پرورش داده اند و تبدیل به صدایی خوش آهنگ کرده اند، چالش مهمی است. در بحث خوانندگی تشخیص اینکه صدای خوبی داریم یا نه، یک گام مهم است. البته نباید فراموش کرد که همه افراد استعداد خواننده شدن، گوینده شدن و یا سخنران شدن را دارند، مهم این است که بتوانند این استعداد را پرورش بدهند و از آن در مسیر صحیح استفاده کنند.
واقعیت این است که هر شخصی با کار کردن روی صدا و پرورش دادن حنجره اش می تواند به بهترین صدا از خودش دست پیدا کند. اما اینکه بهترین صدای هر کس تا چه اندازه می تواند او را در مسیر خوانندگی موفق کند، سوال مهمی است.
برای تشخیص بهترین صدا نباید تقلیدی در کار باشد. نباید فرد تلاش کند تا صدای خود را شبیه صدای شخص دیگری در بیاورد. بلکه لازم است خودش باشد. هر صدایی با هر توانایی و با هر تن صدایی می تواند صدای یک خواننده خوب باشد، البته به شرطی که تکنیک های صحیح برای پرورش صدا به درستی اجرا شود و البته صبر و شکیبایی نیز ضمیمه مسیر پرورش صدا شود.
صدای خود را ضبط کنید
یکی از بهترین و اصلی ترین راهکارها برای اینکه متوجه شویم صدای خوبی داریم یا خیر این است که صدای خودمان را ضبط کنیم و بعد بشنویم. اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که با شنیدن صدای خود ناامید می شوید، باید بدانید که این موضوع بسیار طبیعی است. زیرا هر فرد صدای خودش را از ضبط صوت ها به گونه ای دیگر می شود. زیرا صدای هر فرد برای او از طریق جمجمه پخش می شود. جالب است بدانید که صدا در جمجمه ۱۵ برابر بیشتر از زمانی است که از طریق ضبط صوت های یا ویدیو ها شنیده می شود. این در حالی است که وقتی دیگران صدای ما را می شوند، این صدا را از طریق هوا دریافت می کنند.
حقیقت این است که صدای واقعی هر فرد و صدایی که از هر فرد توسط دیگران شنیده می شود، همان صدایی نیست که فرد از درون خودش می شوند. بهترین راهکار برای اینکه به نقاط ضعف و قوت صدای خود پی ببرید این است که هر روز صدای خود را ضبط کنید و مدام به آن گوش دهید. یک متن یکسان را در نظر بگیرید و بارها آن را بخوانید و ضبط کنید و گوش دهید. به این ترتیب به مرور زمان صدای شما برای خودتان عادی می شود و می توانید به نقاط قوت و ضعف آن پی ببرید.