از هادی فخر تاکنون چهار تک آهنگ به شرح زیر منتشر شده است. می توانید این خواننده جوان و جدید را با آیدی hadi-fakhr در اینستاگرام جست و جو و دنبال کنید. عرفان کارن، پویا میلانی، امیر سلیمانی، نیما علامه، محمد یزدان پناه و حامد سیفی پور چند تن از هنرمندانی هستند که در تولید […]
از هادی فخر تاکنون چهار تک آهنگ به شرح زیر منتشر شده است. می توانید این خواننده جوان و جدید را با آیدی hadi-fakhr در اینستاگرام جست و جو و دنبال کنید.
عرفان کارن، پویا میلانی، امیر سلیمانی، نیما علامه، محمد یزدان پناه و حامد سیفی پور چند تن از هنرمندانی هستند که در تولید این چند تک آهنگ با هادی فخر همکاری داشته اند.
عرفان کارن به عنوان یکی از همکاران اصلی هادی فخر تاکنون دو تک آهنگ، 19 آهنگسازی و 20 تنظیم و 7 سروده در کارنامه هنری خود دارد. عرفان کارن به جز همکاری با هادی فخر با خوانندگانی نظیر حامد عباد، نیما هما، امیر تمدن، مسعود قلی پور، سیاوش رها و … نیز همکاری داشته است.
رویا
آهنگساز: عرفان کارن
تنظیم: آرمین مرسوسی
ترانه سرا: عرفان کارن
میکس و مستر: هیبرد حسینی
سبک: پاپ
تاریخ انتشار: 23 دی 1398
تولید: موسسه فرهنگی و هنری غزل هنر
نفس و جانم
آهنگساز: عرفان کارن
تنظیم: پویا میلانی
ترانه سرا: عرفان کارن
میکس و مستر: امیر سلیمانی
سبک: پاپ
تاریخ انتشار: 21 آبان 1398
خط و نشون
آهنگساز: آیلار رضایی
تنظیم: پویا میلانی
ترانه سرا: آیلار رضایی
میکس و مستر: محمد یزدان پناه
سبک: پاپ
تاریخ انتشار: 26 مرداد 1398
دلتنگی
آهنگساز: نیما علامه
تنظیم: نیما علامه
ترانه سرا: حامد سیفی پور
سبک: پاپ
تاریخ انتشار: 7 آذر 1396
سنتور چگونه سازی است؟
سنتور یکی از ارکان اصلی سازهای سنتی موسیقی ایران است. سنتور سازی زهی مضرابی است. وسعت صوتی آن حدود سه اکتاو و جعبه صوتی آن از جنس چوب و به شکل ذوزنقه متساوی الساقین است. سنتور صدایی منحصر به فرد و دلنشین دارد. قدمت ساز سنتور در ایران بسیار زیاد است. این احتمال که سنتور از ایران به سایر کشورها راه یافته باشد، بسیار زیاد است. سنتور در کشور چین “یان-کین”، در اروپای شرقی “دالسی مر”، در انگلستان “باترفلای”، در آلمان و اتریش “مک پر”، در هند “سنتور”، در کامبوج “فی” و در امریکا “زیتر” نامیده می شود.
آنچه از تصاویر و حکاکی های باقی مانده از دوره های آشوری و بابلی (669 قبل از میلاد) استنباط می شود، این است که در آن زمان افراد سازی شبیه ذوزنقه و همانند سنتور را با یک طناب و یا نخ به گردن خویش می آویختند و با آن ساز می زدند. اینکه سنتور از ابتدا در کدام کشور مورد استفاده قرار می گرفت، مشخص نیست. اما شواهد نشان می دهد که ایرانیان قبل از اسلام با این ساز آشنا بوده اند و به آن «کونار» می گفتند. شاید جالب باشد که بدانید عبدالقادر مراغه ای بعد از اسلام “ساز” یا “طوفان” را که شبیه سنتور امروزی بود، معرفی کرد که تفاوت آن با سنتور بستن یک سیم برای هر صدا و کوک کردن آن با جابه جایی خرکها بود.
بررسی شکل ظاهری ساز سنتور
همانطور که احتمالا دیده اید، ساز سنتور یک جعبه چوبی ذوزنقه شکل دارد. در ساز سنتور چهار کلاف در نقش دیواره های ساز، صفحه های ذوزنقه ای رو و زیر ساز را به هم متصل کرده است. در کلاف سمت چپ، سیم گیرهایی در دسته های چهارتایی قرار دارند که سیم های فلزی پس از بسته شدن به آنها و گذر از روی خرک هایی که بر صفحه رویی ساز قرار دارند، طول ساز را طی می کنند و به گوشیهایی که در کلاف سمت راست ساز قرار دارند، بسته می شوند. برای نواختن سنتور از دو مضراب چوبی استفاده می شود.
این ساز در انواع سنتور نه خرک سُل کوک، نه خرک لا کوک، ده خرک، سنتور باس، سنتور کروماتیک و کروماتیک بم ساخته می شود. سنتور متداول نه خرک سل کوک و لا کوک است.